Dobro došli

u Marco polo

MI SMO kompanija

Sa drugačijom vizijom

Osnovani smo 2013. godine kao turistička agencija MARCO POLO TRAVEL AGENCY koja je tada imala jednog zaposlenog, dok smo danas kao kompanija veoma ponosni na tim od 20 perspektivnih ljudi.

Turistička Agencija

Za pouzdanu organizaciju svih putovanja


Marco Polo Travel Agency je  pozdanošću i odgovornošću opravdala povjerenje brojnih klijenata i renomiranih firmi u zemlji i inostranstvu. Najbolji odnos cijene i kvaliteta usluga, dugogodišnje iskustvo u organizaciji svih vrsta putovanja, široka mreža partnera, u potpunosti je opravdala epitet najperspektivnije  turističke agencije u Crnoj Gori.

Sport pub

Stvoren za ljubitelje sporta

Nudimo prijatnu atmosferu gdje gosti uz veliki izbor hrane i pića mogu da uživaju u praćenju svih značajnih sportskih događaja.

CAtering

Visok i prepoznatljiv nivo kvaliteta usluga, kao i sjajne reference

Ukoliko Vam je potreban catering prepustite nama brigu oko organizacije hrane i pića, iznenadite Vaše goste dekorativnim zalogajima i posvetite se događaju!

Rent a car

Pronađite vaše idealno vozilo!

Našim klijentima je na raspolaganju široka lepeza vozila različitih brendova I karakteristika idealnih za najam sa ili bez vozača.

transferi

Profesionalnost, udobnost, sigurnost.


Specijalizovani smo za pružanje usluga transfera u zemlji i inostranstvu kako pojedinaca tako i manjih ili većih grupa, bez obzira na mjesto polaska ili vaše odredište.


U ponudi imamo različite tipove vozila a naše profesionalno osoblje i vozači učiniće sve da budete zadovoljni pruženom uslugom.

Book Your Tour

Jedinstveni doživljaj Crne Gore


Book Your Tour Service predstavlja početak organizovanog izletničkog programa koji se realizuje iz Podgorice i gosti Glavnog grada uz pomoć info pultova, web sajta, android aplikacije, društvenih mreža I emaila mogu na jednostavan način rezervisati svoj idealan izlet.