CATERING

Sa ponosom ističemo da od skoro u sklopu Marco Polo Travel Agency posluje MARCO POLO SPORT PUB & CATERING sa uslugama posluženja hrane i pića na bilo kojoj lokaciji koju Vi izaberete. 

Marco Polo će dokazati da je najbolji u keteringu i planiranju svih vrsta manifestacija kako privatnih tako i za potrebe firmi na prostoru Crne Gore. Svaki zaposleni u Marco Polo je krajnje profesionalan i u potpunosti ispunjava sve najviše standarde u svom dijelu posla. Mi zapošljavamo talentovano osoblje koji svojom kreativnošću svaku Vašu proslavu i manifestaciju čine jedinstvenom. Marco Polo Sport Pub & Catering koristi samo najkvalitetniju i najsvežiju hranu koja postoji na našem tržištu. Marco Polo Sport Pub & Catering će učiniti da svaki događaj koji radi bude u potpunosti jedinstven tako da ga i klijenti i njegovi gosti dugo pamte.

Kada birate ketering za Vaš prijem, manifestaciju, sastanak, kongres ili konferenciju u Vašim poslovnim prostorijama ili negdje drugo, želite da budete sigurni da je hrana najbolja i najukusnija, da je dekoracija veoma krativna, da je servisno osoblje uredno, uslužno i profesionalno i da će Vaši gosti biti impresionirani Vašim odabirom. 
Mi smo tu da se pobrinemo da sve i u svakom trenutku. bude besprekorno kao da i Vama omogućimo da uživate u cijelom tom dješavanju.

Izleti

Podgorica pjesacka tura

15€

1,5 - 2,5 sata
Manastir Ostrog

25€

1 dan
Putevi vina

55€

1 dan
Montenegro tura

40€

1 dan

Ture

Aktivna tura

590€

8/7
Između jave i sna

640€

8/7
Chill out tura

690€

8/7